Webbplatsen genomgår för närvarande ombyggnad, vilket kan leda till viss begränsad funktionalitet.

Första hjälpen utan speciella förkunskaper

Med vår innovativa serie av första hjälpen-stationer har varje arbetsplats utifrån sina behov en egen liten akutmottagning för maximal beredskap när olyckan är framme.

Våra produkter

Genomtänkta första hjälpen tavlor som sätts upp på väggen eller ställning. Samtliga stationer är lättöverskådliga och utformade så att det går enkelt och snabbt att hitta rätt produkt.

Första hjälpen basic

En enkelt men kraftfull första hjälpen station som enkelt blir anpassad efter alla typer av verksamheter. Stationen består av Ligo Smart vårt självhäftande tryckförband, sårservetter, plåster samt skylt.

Mycket enkelt att använda

Kan anpassas efter verksamhet

Skylt för ökad synlighet ingår

Första hjälpen mini

Denna station passar bra som ett komplement till någon av våra andra två första hjälpen stationer. Passar särskilt bra i små utrymmen. Stationen består av blodstopp, ögondusch och sårplast.

Utvecklad för mindre utrymmen

Komplement till andra tavlor

Minskar förbrukningen

Första hjälpen ställning

En komplett och portabel första hjälpen-lösning för byggarbetsplatser. Stationen är lätt att flytta omkring under projektet tack vare hjulen och efter projektet är den enkel att plocka isär. Stationen består av första hjälpen basic, eye wash kit 250 ml x3, brandfilt samt skyltar.

Täcker alla typer av skador

Kan anpassas efter projekt

Enkel att flytta omkring

Första hjälpen skåp

Första Hjälpen-skåp särskilt anpassat för arbetsplatser med utsatt miljö, t ex smuts, damm och fukt. Lämpar sig på platser där det finns anledning att ha en mer omfattande Första Hjälpen-utrustning.

Täcker alla typer av skador

Kan anpassas efter verksamhet

Utvecklad för utsatta miljöer

Proffs på första hjälpen och brand​

Gör som 300+ företag idag och säkra upp er arbetsplats redan idag.

Alla produkter

Stor vikt har lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Flera av våra produkter går att använda till många olika behov vilket skapar enkelhet och tydlighet.