Webbplatsen genomgår för närvarande ombyggnad, vilket kan leda till viss begränsad funktionalitet.

Allt du behöver om olyckan skulle vara framme

Vårt kvalitativa sortiment inom sårvård gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan speciella förkunskaper.

Våra produkter

Vi har designat och utvecklat sårvårdsprodukter som är anpassade för alla typer av miljöer och arbetsplatser. Vi har allt från självhäftande plåster till tryckförband och mycket mer.

Ligo & cutter

Ett självhäftande förband som främst används som ett plåster för fingertoppar. Ligo är tätsittande och hudvänligt då det inte innehåller något klister. Ligo fäster inte inte i hud, hår eller sår vilket underlättar läkningsprocessen då sårskorpor ej rivs upp vid avtagning av plåstret.

Smuts, damm och vattentåliga

Minskar förbrukning av plåster

Enkel applicering på skärskador

Ligo smart

Ett självhäftande tryckförband som är utformat för att passa i första hjälpen stationer. Tryckförbandet stannar av kraftiga artärskador, skallskador samt stukningar. Fäster sig självt redan efter första varvet vilket underlättar vid en allvarlig skada.

Passar de flesta stationerna

Enkel och snabb applicering

Utvecklad för akuta skador

Ligo mini

Ett självhäftande plåster på 100 cm som är anpassad för att kunna bära med sig i väska eller ficka. Tätsittande och hudvändligt då det inte fäster i hud, hår eller sår.​

Smuts, damm och vattentåliga

Enkel att bära med sig

Minskar plåsterförbrukningen

När gick er personal en HLR-utbildning senast?

Boka en HLR-utbildning redan idag!

Blodstopp

Blodstopp är en spray som används direkt på sår för att stoppa bödningar. Sprayen är tillverkad av partiklar från ett naturligt blodstillande ämne baserat på hydrogen-kalcium salt av oxiderad cellulosa. Sprayen hjälper till att stänga blodkärlen omgående vid applicering.

Stoppar blödningen omgående

Effektiv med blodförtunnade mediciner

Kan användas flera gånger

Sårplast

Sårplast är ett flytande plåster som enkelt sprayas på såret och torkar inom 3 minuter. Sårplasten bildar en vattensäker skyddande hinna som håller både smuts och fukt borta från såret. Plastfilmen nöts bort av sig självt efter 3-4 arbetsdagar.

Antiseptisk vid applicering

Minskar plåsterförbrukningen

Smuts, damm och vattentåliga

Sårservett

Sårservetter som kan användas för att göra rent olika typer av sår. Varje ask består av 20 st servetter och ansken monteras enkelt i första hjälpen-stationen.

Passar alla typer av stationer

Effektiva att rengöra sår med

Sterilt förpackade

Plåster

Kvalitativa tygplåster som kan användas för alla typer av sår. Klippen används som påfyllning till första hjälpen-stationer. En ask innehåller 5 klipp á 35 st plåster.

Passar alla typer av stationer

Godkända för livsmedelshantering

Väldigt slitstarka

Proffs på första hjälpen och brand!

Kontakta oss för en konstnadsfri konsultation

Alla produkter

Stor vikt har lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Flera av våra produkter går att använda till många olika behov vilket skapar enkelhet och tydlighet.