Webbplatsen genomgår för närvarande ombyggnad, vilket kan leda till viss begränsad funktionalitet.

Rådgivning
& Service

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri rådgivning och service på befintliga produkter ute i kundens egen arbetsmiljö. Detta för att försäkra att man har rätt produkter om olyckan är framme.

Allt ni behöver under ett tak

Vi har samlat alla första hjälpen produkter, utbildningar och information under samma tak så att aldrig behöver oroa er för att hamna efter. Vi håller er uppdaterade på allt ni behöver.

Kvalitativa produkter

Vi har första hjälpen produkterna som ni kan förlita er på. Alla våra produkter är kvalitetssäkrade, granskade och godkända för att säkerställa att ni har produkter av högsta kvalitet.

Proffs på det vi gör

Med rätt rådgivning och effektiva lösningar på din arbetsplats kan du förebygga och göra skillnad under den första kritiska fasen efter en olycka. Vår rådgivning ingår för alla våra kunder.

Rätt sak på rätt plats

För att säkerställa att er investering i kvalitativa första hjälpen produkter används på korrekt sätt kommer vi alltid ut och installerar och sätter upp skyltar åt er. Vi gör regelbundna återbesök och kontrollerar att allt funkar som det ska och är uppdaterat.

5/5

Prata med en expert

Har du några funderingar? Hör av dig så hjälper vi dig

E-post

Vårt vänliga team är här för att hjälpa till.

Kontor

Kom och hälsa på vårt kontorshuvudkontor.

Telefon

Mon-Fre från 8.00 till 17.00.

Kontor

Kom och hälsa på vårt kontorshuvudkontor.

E-post

Vårt vänliga team är här för att hjälpa till.

Telefon

Mon-Fre från 8.00 till 17.00.