Webbplatsen genomgår för närvarande ombyggnad, vilket kan leda till viss begränsad funktionalitet.

Kundtjänst

Har du frågor? Vi finns här för att hjälpa dig.

Vanliga frågor och svar

Allt du behöver veta om våra tjänster och produkter
Hur gör jag en retur?

Behöver du göra en ändring i din beställning gör du det enklast genom kontaktformuläret och beskriv ditt ärende. Vi svarar alltid inom 24 timmer för att ge dig som kund snabb återkoppling.

Hur skickar jag tillbaka en vara?

Har det blivit fel i din beställning skapar du ett ärende via kontaktformuläret beskriv ditt ärende. Vi svarar alltid inom 24 timmer för att ge dig som kund snabb återkoppling.

Vi har fått en påminnelse men saknar fakturan?

Har du fått en påminnelse men saknar fakturan? Fyll i kontaktformuläret och meddela att du saknar en faktura. Kontrollera även att era fakturauppgifter stämmer på påminnelsen. Vi uppskattar även om ni kan ta emot fakturor via e-post eller e-faktura för snabbare hantering. Vi svarar alltid inom 24 timmer för att ge dig som kund snabb återkoppling.

Jag har bokat en upphämtning men inte fått en kreditfaktura

När du skickar tillbaka en vara kan det ta upp till 7 dagar att få en kreditfaktura. Paketet går igenom våra interna system och när allt är åter skapas en kreditfaktura. Vi uppskattar även om ni kan ta emot fakturor via e-post eller e-faktura för snabbare hantering.

Har du fortfarande frågor?

Hittar du inte svaret du letar efter? Ställ en fråga så hjälper vi dig.

Har du fortfarande frågor?

Hittar du inte svaret du letar efter? Ställ en fråga så hjälper vi dig.

Lösningar för alla situationer

Vi har samlat alla första hjälpen produkter, utbildningar och information under samma tak så att aldrig behöver oroa er för att hamna efter. Vi håller er uppdaterade på allt ni behöver.

Första Hjälpen

Investera i Första Hjälpen produkter av högsta kvalitet. Våra produkter är noga utvalda och testade för att säkerställa att ni har det bästa marknaden kan erbjuda.

HLR & Brandutbildnigar

Vi erbjuder HLR och brandutbildningar i världsklass. Vi kommer ut och lär upp er på plats så att ni är i en familjär miljö.

Hjärtstartare

Om krisen uppstår har man inte råd att förlora en enda sekund. Därför är det viktigt att ha en hjärtstartare som är lätt att använda och ger tydliga instruktioner.