Webbplatsen genomgår för närvarande ombyggnad, vilket kan leda till viss begränsad funktionalitet.

Ett sortiment anpassat för vård av brännskador

Work Safe har ett gediget sortiment av brännskadeprodukter för första och andra-gradens brännskador.

Våra produkter

Våra brännskadeprodukter kan med fördel användas, då man inte har omedelbar tillgång till vatten. I och med att de är portabla är de också omedelbart tillgängliga.

Burncare spray

Vår Burncare spray ger en snabb avkylning och effektiv smärtlindring vid brännskador. Den kylande effekten gör att både smärtan och svullnaden minskar. Burncare sprayen hindrar även brännskadan från att gå djupare ner i huden.

Lätt att applicera på brännskadan

Ger snabb och effektiv smärtlindring

kyler och lugnar huden

Pharmagel

Pharmagel är ett hydrogelplåster som med fördel används på brännskador och svårläkta sår. Pharmagel har en kylande effekt på huden då det innehåller 60% vatten. En stor fördel med Pharmagel är att det minimerar ärrbildning och läkningstid.

Minimerar ärrbildning och läkningstid

Damm, smuts och vattentåliga

Kylande effekt på brännskadan

Burncare compress

Vår Burncare compress är en steril kompress som lindrar större brännskador. Förbandet är en 20x20 cm duk täckt med brännskadegel. Kompressen är en effektiv stödåtgärd vid kraftiga brännskador. Gelen lämnar inga rester och kan enkelt tas bort med hjälp av vatten.

Effektiv vid kraftiga brännskador

Fastnar inte i brännskadan

Enkel och snabb applicering

Brandfilt

Vår Brandilfilt används för att släcka mindre bränder, till exempel i kläderna på en person eller andra olyckor på arbetsplatsen. Brandfilten kväver elden på ett effektivt sätt vilket gör att elden inte kan spridas vidare.

Liten och behänding

Skylt för ökad synlighet ingår

Enkel att använda

Kunskap i första hjälpen räddar liv!

Kontakta oss för en konstnadsfri konsultation

Alla produkter

Stor vikt har lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Flera av våra produkter går att använda till många olika behov vilket skapar enkelhet och tydlighet.