Webbplatsen genomgår för närvarande ombyggnad, vilket kan leda till viss begränsad funktionalitet.

Genomtänkta och praktiska akutväskor

Akutväskor är ett bra komplement till våra fasta stationer för maximal beredskap när olyckan är framme.

Våra produkter

Våra brännskadeprodukter kan med fördel användas, då man inte har omedelbar tillgång till vatten. I och med att de är portabla är de också omedelbart tillgängliga.

Akutväska (L)

Akutväska (L) är en vatten och dammtät väska som fungerar i alla miljöer. Väskan har ett väggfäste och den kan enkelt tas med till olycksplatsen. Akutväskan är byggd för att klara av alla skador som kan ske på en arbetsplats.

Smuts, damm och vattentålig

Täcker alla typer av skador

Mobil med väggfäste

Akutväska (M)

Akutväska (M) täcker alla typer av akuta skador såsom brännskador, kraftiga blödningar, ögonskador samt skärskador. Akutväskan är mobil och smidig att ta med sig direkt till olycksplatsen.

Plomberad med datummärkning

Anpassad för alla verksamheter

Täcker alla typer av skador

Akutväska (S)

Akutväska (S) är en mindre väska i mjukt material som med fördel kan placeras i bilar eller användas som ett personligt kit. Innehåller olika typer av bandage, handskar, sax, pincett, kompresser, plåster och chockfiltar.

Kan extrautrustas med andra produkter

Strukturerad och enkelt att använda

Speciellt användbar i servicebilar

Pocket box

Pocket box är en liten och behändig första hjälpen-låda som är anpassad för byxfickan. Boxen består av vanliga plåster samt sårtvätt. Kan enkelt komplletteras med exempelvis Pharmagel och Ligo mini.

Kan extrautrustas efter behov

Effektiv vid mindre skador

Praktisk att bära med sig

Sjukbår

Vår sjukbår kan användas för att transportera en skadad person till närmsta första hjälpen station eller ambulans om den skadade personen inte har möjlighet att ta sig dit själv. Båren är enkel att montera på väggen.

Kan monteras på väggen

Hopfällbar för enkel transport

Enkel att använda

När gick er personal en HLR-utbildning senast?

Boka en HLR-utbildning redan idag!

Alla produkter

Stor vikt har lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Flera av våra produkter går att använda till många olika behov vilket skapar enkelhet och tydlighet.